trainersgroep

Over Ons

images/183740_431762716865001_1470692752_n.jpg

Floor Dijkstra
geeft trainingen aan medewerkers binnen instellingen en bedrijven op het gebied van weerbaarheid en het omgaan met agressie. Hierin heeft ze ruime ervaring binnen verschillende instellingen, o.a. in de zorg en het welzijnswerk. Naast het geven van deze trainingen heeft ze tevens veel ervaring  in  het geven van trainingen aan vrouwen met (seksueel)geweldervaringen binnen bijvoorbeeld de GGZ en geeft ze weerbaarheidstrainingen binnen asielzoekerscentra.

Verder geeft zij regelmatig individuele begeleiding op het gebied van weerbaarheid en agressieregulatie. Hierin kan ze, naast het geven van trainingen aan groepen, werken aan specifieke individuele behoeftes van met name jongeren en volwassenen.

 

images/joera2.jpg

Joera Musschenga
Per februari ben ik in dienst gekomen bij Trainersgroep Weerbaarheid. Zelf kom ik uit het onderwijs, maar nadat ik de Pabo had afgerond wilde ik verder gaan studeren. Daarom ben ik Creatieve therapie drama gaan doen en ging ik in het tweede jaar stage lopen bij Trainersgroep Weerbaarheid. Ik geef trainingen weerbaarheid aan diverse doelgroepen, zowel aan groepen als individueel.